2018/2019 оқу жылына техникалық және кәсіптік білімі бар кадрларды даярлауға арналған мемлекеттік білім беру тапсырысы
Қазақстан Республикасы Үкіметінің 2016 жылғы 29 желтоқсандағы № 919 қаулысымен бекітілген «Өндірістік жұмыспен қамтуды және жаппай кәсіпкерлікті дамытудың 2017-2021 жылдарға арналған бағдарламасына» және «Техникалық және кәсіптік білім берумен және қысқа мерзімді кәсіптік оқумен оқытуды ұйымдастыру ережесін бекіту туралы» № 35 бұйрығына сәйкес. 2017 жылдың 30 қаңтарынан бастап, 2017-2018 оқу жылында колледж деңгейлік білім беруді енгізу үшін «Өнімді жұмыспен қамтуды және жаппай кәсіпкерлікті дамыту бағдарламасы» жобасының тәжірибелік алаңы болып табылады.
мамандықтар бойынша бағдарламалар: 1226000 «Азық-түлік өнімдерін өндіру технологиясы және оны ұйымдастыру», 1219000 «Нан, макарон және кондитер өнімдерін өндіру»
2017-2018 оқу жылына өнімді жұмыспен қамту бағдарламасына сәйкес 100 студент, 2018-2019 оқу жылында студенттер саны – 125 студент. ТжКБ-дағы оқу бағдарламасының қатысушылары 9-сыныпты бітірушілер, оқу орындарына түспеген адамдар, аз қамтылған отбасылардың мүшелері, сондай-ақ басқа да санаттағы азаматтар.
Бағдарламаның барлық қатысушыларына:
– шәкіртақы;
– білім беру ұйымдарында мемлекеттік білім беру тапсырысы негізінде студенттерге өтемақы төлеу арқылы жеңілдікпен жол жүруді қамтамасыз ету ережелеріне сәйкес жол жүру ақысын төлеу;
– ыстық тамақ;
Студенттер үшін ыстық тамақ белгілі уақытта колледждің бизнес-инкубаторында ұйымдастырылады. Ыстық тамақтануды ұйымдастыруға жауапты – зертхана меңгерушісі Б. Бердібеков
коды | Мамандық атауы | Біліктілік | Орын саны | 9 сынып негізінде |
|
Қазақ тілінде оқыту | Орыс тілінде окыту | ||||
1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 |
1226000 | Тамақтандыру кәсіпорындары | 122604 3 техник –технолог | 200 | 125 | 75 |
1219000 | Нан пісіру,макарон және | 122604 3 техник–технолог | 25 |
| 25 |







