2018/2019 оқу жылына техникалық және кәсіптік білімі бар кадрларды даярлауға арналған мемлекеттік білім беру тапсырысы

Қазақстан Республикасы Үкіметінің 2016 жылғы 29 желтоқсандағы № 919 қаулысымен бекітілген «Өндірістік жұмыспен қамтуды және жаппай кәсіпкерлікті дамытудың 2017-2021 жылдарға арналған бағдарламасына» және «Техникалық және кәсіптік білім берумен және қысқа мерзімді кәсіптік оқумен оқытуды ұйымдастыру ережесін бекіту туралы» № 35 бұйрығына сәйкес. 2017 жылдың 30 қаңтарынан бастап, 2017-2018 оқу жылында колледж деңгейлік білім беруді енгізу үшін «Өнімді жұмыспен қамтуды және жаппай кәсіпкерлікті дамыту бағдарламасы» жобасының тәжірибелік алаңы  болып табылады.

мамандықтар бойынша бағдарламалар: 1226000 «Азық-түлік өнімдерін өндіру технологиясы және оны ұйымдастыру», 1219000 «Нан, макарон және кондитер өнімдерін өндіру»

2017-2018 оқу жылына өнімді жұмыспен қамту бағдарламасына сәйкес 100 студент, 2018-2019 оқу жылында студенттер саны – 125 студент. ТжКБ-дағы оқу бағдарламасының қатысушылары 9-сыныпты бітірушілер, оқу орындарына түспеген адамдар, аз қамтылған отбасылардың мүшелері, сондай-ақ басқа да санаттағы азаматтар.

Бағдарламаның барлық қатысушыларына:

– шәкіртақы;

– білім беру ұйымдарында мемлекеттік білім беру тапсырысы негізінде студенттерге өтемақы төлеу арқылы жеңілдікпен жол жүруді қамтамасыз ету ережелеріне сәйкес жол жүру ақысын төлеу;

– ыстық тамақ;

Студенттер үшін ыстық тамақ белгілі уақытта колледждің бизнес-инкубаторында ұйымдастырылады. Ыстық тамақтануды ұйымдастыруға жауапты – зертхана меңгерушісі Б. Бердібеков

коды

Мамандық атауы

Біліктілік

Орын саны

9 сынып негізінде

 

Қазақ тілінде оқыту

Орыс тілінде окыту

1

2

3

4

5

6

1226000

Тамақтандыру кәсіпорындары
өнімдерінің технологиясы және өндірісті ұйымдастыру

122604 3 техник технолог

200

125

75

1219000

Нан пісіру,макарон және
кондитер өндірісі

 122604 3 техниктехнолог

25

 

25